side-area-logo

FysioCentrum Nijverdal Uw gezondheid is onze zorg Maak een afspraak FysioCentrum Nijverdal Uw gezondheid is onze zorg Sportspreekuur
SLAAPFYSIO

In Nederland heeft 24% van de mensen last van een slaapprobleem (CBS). Deze slaapproblemen kunnen worden onderverdeeld in slaapstoornissen, mentale en fysieke klachten. Slaap is één van de 3 belangrijkste voorwaarden, naast voeding en beweging, voor gezondheid en herstel. Onderzoek wijst uit dat slaap verband houdt met diverse gezondheidsklachten.

SlaapFysio is ontstaan om inzicht te krijgen in het fysieke slaapgedrag van cliënten en de mogelijke relatie te herkennen tussen diverse rug, nek en schouderklachten. Als fysiotherapeuten houden wij ons dagelijks bezig met het houdings- en bewegingsapparaat van onze cliënten, echter blijft de nacht meestal onderbelicht. SlaapFysio werkt met +/- 80 paramedische praktijken in heel Nederland, waaronder FysioCentrum Nijverdal. Praktijken die aangesloten zijn bij SlaapFysio hebben de mogelijkheid om de cliënt inzicht te geven in hun eigen slaapgedrag.

Afspraak maken

Klik op onderstaande button om een afspraak te maken.

Meer informatie vindt u op de website:

www.slaapfysio.nl