side-area-logo

FysioCentrum Nijverdal Uw gezondheid is onze zorg Maak een afspraak FysioCentrum Nijverdal Uw gezondheid is onze zorg Sportspreekuur
Onze missie

Als je bij ons binnenkomt, zijn we direct nieuwsgierig. We streven namelijk naar 'het ultieme bewegen'. We kijken naar je persoonlijke vragen en wat jouw specifieke doelen zijn. We willen jouw welzijn en het gemak in je dagelijks leven verhogen. Een klacht omzetten in een kans om nóg vitaler te worden. Dat is onze opdracht, elke dag weer.

Onze visie

Wij denken niet in standaardprotocollen. Iedereen die bij ons binnenkomt heeft een eigen verhaal, met eigen vragen en wensen. Wij kijken samen naar een traject dat bij jou past. Daarbij kijken we verder dan alleen de klacht. Het gaat om het totale plaatje van bewegen, gezondheid en welzijn. We gaan altijd met je in gesprek en komen op een laagdrempelige manier tot een unieke route die past bij jouw specifieke doelen. Natuurlijk gaan we de klachten te lijf, maar we kijken ook hoe we herhaling kunnen voorkomen. We zoomen in op je gezondheidssituatie, daarbij schakelen snel met onze ketenpartners als het nodig is. Van een klacht naar een beter en energieker leven dus.