side-area-logo

FysioCentrum Nijverdal Uw gezondheid is onze zorg Maak een afspraak FysioCentrum Nijverdal Uw gezondheid is onze zorg Sportspreekuur

TOPZORG EN PLUSPRAKTIJK

Fysio Centrum Nijverdal heeft een externe toetsing door een onafhankelijk erkend auditbureau goed doorlopen. Slechts 2% van alle fysiotherapiepraktijken in Nederland heeft deze plus-status tot nu toe bereikt. Fysio Centrum Nijverdal hoort dus bij het topsegment van de fysiotherapie. Landelijk zijn er nu ongeveer 200 praktijken die aan deze strenge kwaliteitsnorm voldoen. De certificering is de manier om zichtbaar te maken dat onze organisatie de zaken goed op orde heeft, dat de cliënt altijd centraal staat en dat de organisatie voortdurend en systematisch aan verbetering van het aanbod van zorg werkt (procesbewaking). Tijdens de audit is er naast de inhoudelijke kwaliteit van de zorg, ook gekeken naar de patienttevredenheid, zorgvernieuwing en samenwerking met andere zorgverleners, zoals huisartsen en specialisten. Uit o.a. de verslaglegging van de patient moet duidelijk naar voren komen, met welke vraag de patient bij de fysiotherapeut komt, hoe dit wordt behandeld en of de behandeldoelen worden gehaald.

De laatste jaren hebben wij met het ons hele team van 8 fysiotherapeuten en secretaresse, aan deze status gewerkt. Hiermee hebben we aangetoond, dat we voldoen aan het hoogste kwaliteitsniveau op het gebied van Fysiotherapie, inclusief de verbijzonderingen manuele, bekken- en sportfysiotherapie. Wij zijn daarom erg tevreden met deze certificering en het daarmee verwerven van het predikaat.

Topzorgpraktijk (Pluspraktijk voor AGIS/Achmea).Alleen met een zeer goed team met gekwalificeerde therapeuten is het behalen van dit resultaat mogelijk geweest. Genoeg redenen om trots te zijn.