side-area-logo

FysioCentrum Nijverdal Uw gezondheid is onze zorg Maak een afspraak FysioCentrum Nijverdal Uw gezondheid is onze zorg Sportspreekuur

FYSIOTOPICS

De vereniging FysioTopics is opgericht op 1 april 2012. Het initiatief van deze vereniging lag bij 40 samenwerkende praktijken. Deze praktijken hebben de ambitie om samen op te trekken rondom de kwaliteit en doelmatigheid van zorg. Dit om de zorg die ze bieden te verbeteren en met elkaar te kunnen vergelijken. Anno 2018 heeft de vereniging 130 actieve leden (praktijken) die dit doel nastreven.

Visie op kwaliteit

FysioTopics zet zich in voor aantoonbare kwaliteitsverbeteringen. Zorg van hoogwaardige kwaliteit die voor een ieder die dat nodig heeft betaalbaar en beschikbaar moet zijn. Door een fundamenteel andere kijk op het verlenen van zorg en samenwerking met zorgpartners, werkt FysioTopics aan een structurele verbetering in de zorg. FysioTopics ziet de toekomst in hoogwaardige zorgplannen gekoppeld met patiëntrelevante uitkomsten als doel. Onze visie op kwaliteit hebben we beschreven in een kwaliteitsdocument. Een document wat de basis is voor het kwaliteitsdenken. Dit document is te downloaden via de onderstaande link.

Van onderscheid in kwaliteit naar onderscheidende kwaliteit