side-area-logo

FysioCentrum Nijverdal Uw gezondheid is onze zorg Maak een afspraak FysioCentrum Nijverdal Uw gezondheid is onze zorg Sportspreekuur
EXO-L – de externe enkelband

De EXO-L is geen conventionele brace of tape om het gewricht te fixeren, maar een veiligheidsriem voor de enkel.

Een EXO-L Enkelband werkt als een anatomische veiligheidsriem. Het imiteert op een slimme manier de menselijke anatomie. Vergelijkbaar met de veiligheidsriem in een auto, komt het koord alleen strak te staan bij één specifieke, gevaarlijke beweging. Op die manier wordt de werking van de natuurlijke enkelband ondersteund en wordt een blessure voorkomen.

EXO-L is de beste beschikbare bescherming bij instabiele enkels.

  • 100% bescherming voor je enkels
  • Op maat gemaakt en dus zeer comfortabel
  • Biedt volledige bewegingsvrijheid

Bestelprocedure

1. Maak een (scan)afspraak

Kom langs voor advies en 3D scan afspraak in onze praktijk. Wij zullen u adviseren bij uw klachten en uw wensen. Wanneer een 3D scan gemaakt wordt, kan deze direct besteld worden.

2. EXO-L wordt geproduceerd

Wij sturen het specifiek voor jouw gemaakte ontwerp naar een 3D-printer. De EXO-L Enkelbrace wordt op maat gemaakt. Vervolgens wordt uw EXO-L nog aan enkele kwaliteitscontroles onderworpen voordat deze wordt opgestuurd.

3. Schoenaanpassing

De EXO-L Enkelbrace steunt af op de enkel en zit vast aan je schoen. Je schoen moet daarvoor aangepast worden. De aanpassing kan op alle lage schoenen. De schoenen worden via ons opgestuurd en kunnen binnen een week terug zijn.

Meer informatie

EXO-L